Політика
5 березня 2019
Рабінович: У влади немає більшості в парламенті, тобто вона управляє країною незаконно
Також нардеп повідомив, що 110 мільйонів гривень, які внесли кандидати в президенти як заставу для участі у виборах, вже зникли.
news-image

У Верховній Раді фактично не існує більшості, а відповідно нинішня влада керує країною незаконно. Таку заяву в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» зробив народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Де правляча коаліція? Потрібна коаліція з 226 народних депутатів, які повинні скласти більшість. Але в країні немає цієї більшості! Ніхто не може зібрати цих 226 депутатів. Більш того, коаліцію вже покинуло чимало нардепів. Країна взагалі незаконно управляється! Але про це ніхто не говорить!» - обурився парламентарій.

Крім того, він підкреслив, що для майбутніх президентських виборів ЦВК замовила бюлетенів для голосування на 25 мільйонів більше, ніж це необхідно.

«Центральна виборча комісія опублікувала інформацію про намір укласти договори з виготовлення 60 мільйонів бюлетенів для голосування на виборах президента України. Я раніше думав, що в реєстрі виборців всього 35 мільйонів українців. Виявляється, нас за дві ночі стало 60 мільйонів. У будь-якій країні світу люди б вже штурмували такий ЦВК. У нас - це нормально. Ну ми ж розуміємо різницю між 35 мільйонами і 60 мільйонами? Це 25 мільйонів зайвих бюлетенів», - зазначив нардеп.

Глава «Опозиційної платформи - За життя» також додав, що 110 мільйонів гривень, які внесли кандидати в президенти як заставу для участі у виборах, зникли з рахунків Казначейства.

«До речі, 110 мільйонів, які були запорукою всіх цих кандидатів в гетьмани, загубилися між Казначейством і ЦВК. Ніби як в казначейство надійшли, а в ЦВК - не дійшли. Куди поділися? Поки невідомо. Україна - це велика і загадкова країна», - саркастично констатував Вадим Рабінович.