Політика
7 березня 2019
Рабінович: Влада насправді любить не Україну, а можливість на ній поживитися (відео)
Нинішні українські чиновники, як і їх попередники, не втрималися від спокуси запустити лапу в державний бюджет.
news-image

Нинішня влада любить не Україну, а можливість на ній заробити. Про це заявив народний депутат України, голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в авторській програмі «П'ять питань Вадиму Рабіновичу За життя» на телеканалі NewsOne, пише «Є!».

«Ніякі дядько і тітка з-за кордону не приїдуть рятувати Україну. Влада, яка привозить заїжджих гастролерів управляти сферами економіки, зовсім не вірить своєму народу. Ми, українці, повинні зрозуміти, що тільки нам під силу відновити економіку і зробити Україну процвітаючою країною», - заявив парламентарій.

За його словами, нинішні українські чиновники, як і їх попередники, не втрималися від спокуси запустити лапу в державний бюджет.

«Проблема цієї влади в тому, що коли вони прийшли в сесійний зал парламенту, то щиро вірили, що вони люблять Україну. Але коли у них з'явилися можливості красти, то вони зрозуміли, що люблять не Україну, а можливість заробити на ній», - зазначив народний депутат.

Політик наполягає на тому, що корупціонери при владі повинні бути покарані. Як мінімум, за ті мільйони, які вони самі вказали в електронних деклараціях, але у яких немає легального джерела доходів.

«Я в бізнесі працював все життя, але у мене немає таких капіталів, як у них. А вони ж ніде не працювали, крім держслужби. Їх поглинула влада, безкарність, можливість вкрасти. Зараз дуже багато залежить від нас з вами. Ще один період правління такої системи ми просто не переживемо. Потрібно міняти владу на виборах. Я впевнений, що нам з вами це під силу. Потрібно забрати країну у цих нездар і віддати в руки професіоналів, які знають, як відродити економіку», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Гройсман пригрозив колегам «примусовим лікуванням від телефона»