Події
8 березня 2019
У Миколаєві підлітки влаштували стрілянину
Між одним із зловмисників і власником квартири ще вдень виник конфлікт.
news-image

У Миколаєві увечері 7 березня сталася бійка зі стріляниною за участю підлітків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, інформує «Є!», з посиланням на https://prm.ua.

Як зауважили правоохоронці, в поліцію звернулася жінка, заявивши, що п'ятеро молодиків влаштували бійку і стріляють у повітря.

"На місце оперативно прибули два екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група і спецназівці. Усіх п'ятьох, у віці від 15 до 18 років, для з'ясування обставин доставили у відділення поліції. Також з місця події поліцейські вилучили ножі, пістолет, попередньо стартовий, і гільзу", - йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що між одним із зловмисників і власником квартири ще вдень виник конфлікт. Тоді перший повідомив, що повернеться, щоб розібратися з чоловіком, тому і прийшов з підмогою і зброєю.

Подію кваліфіковано, як хуліганство (ч. 4 ст. 296 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Тривають першочергові слідчі дії.

Читайте також: В Україні набув чинності закон про протидію булінгу