Події
13 березня 2019
«Книжковий Арсенал» отримав нагороду Лондонського книжкового ярмарку
Церемонія нагородження відбулась 12 березня 2019 року у виставковому центрі «Олімпія» в Лондоні.
news-image

Міжнародний книжковий фестиваль «Книжковий Арсенал» отримав нагороду  Лондонського книжкового ярмарку International Excellence Awards 2019 у номінації «Літературний фестиваль». Про це повідомляє прес-служба "Мистецького арсеналу", передає «Є!»

За словами журі конкурсу їх вразила мультидисциплінарність фестивалю: коли взаємодіють різні види мистецтв і перетинаються фахові середовища, але водночас книга залишається в центрі уваги. 

«Ця перемога – це передовсім визнання команди Мистецького арсеналу, де кожен підрозділ вкладає масу сил у те, аби Книжковий Арсенал був справді тим прекрасним фестивалем, що поєднує мистецтва і не випускає книгу з фокусу уваги» – після отримання нагороди сказала генеральна директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

Церемонія нагородження відбулась 12 березня 2019 року у виставковому центрі «Олімпія» в Лондоні. 

У номінації «літературний фестиваль», окрім «Книжкового Арсеналу», за нагороду змагалися ще два фестивалі – Міжнародний літературний фестиваль в Утрехті (Нідерланди) та Міжнародний літературний фестиваль у Макасарі (Індонезія). 

International Publishing Industry Excellence Awards – це міжнародна премія, заснована Лондонським книжковим ярмарком та Британською асоціацією видавців, що має на меті продемонструвати світові досягнення й інновації видавничої справи. Номінація «літературний фестиваль» року вручається з 2016-го року.  Читайте також: Збірка Жадана потрапила в список рекомендованих книг від The New York Times

Читайте також: Збірка Жадана потрапила в список рекомендованих книг від The New York Times