Шоу-біз та культура
13 березня 2019
Я українською співачкою ніколи не була, - Брежнєва
Виявляється, Віра Галушка - не українська співачка, а всього лише родом з України.
news-image

Співачка Віра Брежнєва, виявляється, не вважає себе українською. І ніколи не вважала, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Вона взагалі не розуміє, нащо приписувати ці географічні приналежності, якщо вона виступає у різних країнах, а 16 років тому починала гастролі взагалі з Росії.

На зауваження ведучого про те, що у Яндексі Брежнєва названа українською співачкою, вона сказала:

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала участі там у жодній "Пісні року" або що. Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською мовою. У мене їх нема".
 
 
Виявляється, Віра Галушка - не українська співачка, а всього лише родом з України.
 
"Плюс, коли я прийшла до "ВІА Гри", мій перший концерт був у Санкт-Петербурзі. Тобто, я від початку, 16 років тому почала гастролювати по всьому СНД, по всьому світу", - додала Віра, яка кілька років поспіль ставала найсексуальнішою жінкою Росії.

 

 
 
"Якби я була більш юною, я б була більш категоричною і казала б, напевно, якісь слова, але я можу сказати, що у житті всяке буває. Причому я і Олександру це можу сказати, якщо його побачу. Зараз ми з ним не спілкуємося", - зазначила Брежнєва.

Читайте також:Дженніфер Лопес вчетверте виходить заміж