Політика
14 березня 2019
«Голосуйте! Ми прикриємо!»: військові закликали українців не нехтувати виборами (відео)
Військові закликають українців не ігнорувати вибори.
news-image

Військові запустили проект «Голосуйте! Ми прикриємо», яким закликають українців не ігнорувати вибори. Про це на своїй сторінці у Facebook написала очільниця Міністерства у справах ветеранів України Ірина Фріз, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

«Відбулась презентація соціально-суспільного проекту, мета якого нагадати українцям, що вибори - це теж фронт і теж війна проти Путіна. Адже тисячі жертв та десятки тисяч поранених - це жертви гібридної війни, жертви ворога, який діє всіма засобами, по різних напрямках», - написала вона.


Фріз розповіла, що ідея створення такого соціального проекту народилась у самих військовослужбовців та ветеранів, задачею ініціативної групи було реалізувати ідею.

«Незалежність Україні була подарована. Тоді коли війна була в Грузії, Молдові, Чечні - українці не зрозуміли цінність незалежності та демократії. Зараз ми платимо за таке нерозуміння», - підкреслила Фріз.

Голова відомства наголосила, що плакати та відеоролики цього проекту не містять жодного політичного ангажування і не є виборчо орієнтованими.

«Вони нагадують, що громадянським обов'язком військових є захист наших цінностей на фронті, тим часом, обов'язком громадян тут в мирному суспільстві є захист цінностей бійців, які нині боронять незалежність та суверенітет України», - підсумувала вона.