Шоу-біз та культура
21 березня 2019
Представлено трейлер українсько-німецького фільму «Вулкан» про перекладача ОБСЄ в Криму (відео)
Це перший повнометражний ігровий фільм у творчості Бондарчука.
news-image

Представлено офіційний трейлер фільму "Вулкан" режисера Романа Бондарчука ("Українські шерифи"). Про це пише «Є!» з посиланням на 112.

Картина створена за підтримки Державного агентства України з питань кіно у копродукції з Німеччиною.

У головний ролях знімалися Сергій Степанський, Віктор Жданов, Христина Дейлик.

Це історія про Лукаса, який переживає кризу середнього віку. Він працює перекладачем в офісі ОБСЄ і в складі моніторингової місії вирушає на кордон з Кримом. Серія дивних збігів залишає Лукаса один на один з таємничим і хаотичним всесвітом південного степу, в якому життя здається відірваним від будь-якої структури. В цих дивних місцях, де люди відшукують щастя в найпростіших, часто буденних речах, де переплелися минуле, сучасне і майбутнє, де кожен день може стати останнім, Лукас починає життя спочатку.

Це перший повнометражний ігровий фільм у творчості Бондарчука. Раніше він знімав повнометражні документальні картини. Його робота "Диксиленд" перемогла в національному конкурсі Одеського кінофестивалю. А стрічка "Українські шерифи" висувалася від України на "Оскар" у 2016 році.

Світова прем'єра "Вулкана" відбулася на фестивалі в Карлових Варах. Стрічка вже отримала чимало нагород. На широкий екран фільм вийде 4 квітня 2019 року.

Читайте також:HBO сховав 6 залізних тронів по всьому світу та запропонував фанатам «Гри престолів» їх знайти (відео)