Україна
23 березня 2019
Сьогодні відбудеться пробне ЗНО з 10 предметів
Понад 4,5 тисяч раніше зареєстрованих осіб не взяли участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови.
news-image

 У суботу, 23 березня, відбудеться другий тур пробного зовнішнього незалежного оцінювання з 10 предметів. Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти, передає УНН.

"Завтра відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької та іспанської мов", - йдеться у повідомленні.


Понад 4,5 тисяч раніше зареєстрованих осіб не взяли участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови.

Нагадаємо, 16 березня в Україні відбулось пробне зовнішнє незалежне оцінювання - 2019 із ЗНО з української мови та літератури.

19 березня Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив правильні відповіді і завдання пробного ЗНО з української мови і літератури.

У 2018 році за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови фіксується збільшення рівня гендерної диспропорції.

Читайте також: У Києві біля ВККС напали на суддю