Кобзон розповів, що через санкції не зможе їздити до своїх дітей та внуків
Також він не зможе також здійснити заплановані поїздки в Іспанію та Угорщину
news-image

Народний артист СРСР та депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон розповів, що хоча у нього і немає власної нерухомості за кордоном, санкції Євросоюзу позбавлять його можливості поїхати до доньки, яка живе в Англії, а також здійснити заплановані поїздки в Іспанію та Угорщину.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "РИА Новости".

Раніше в Офіційному журналі ЄС з'явилася інформація про те, що Кобзон і депутат Держдуми від КПРФ Валерій Рашкін включені в список санкцій ЄС щодо України. Фігурантам списку заборонений в'їзд до країн ЄС, їхні активи в Євросоюзі заморожені.

"Я перебуваю зараз у тому віці, коли не так активно, як мої молоді колеги, планую подальші, так би мовити, плани. У мене їх багато, і на цей рік у мене їх багато. Що стосується зарубіжних поїздок - я планував поїхати до Іспанії, у мене традиційна поїздка в Угорщину", - розповів Кобзон журналістам у понеділок.

Читайте також:РФ не вводитиме санкції проти артистів з ЄС, оскільки там немає співаків рівня Кобзона

За словами артиста, плани у нього зазвичай виникали стихійно - хтось дзвонив і запрошував на фестиваль або збірний концерт.

"І я із задоволенням приїжджав. Я ніколи не просився. Я приїжджав тільки тоді, коли мене кликали", - підкреслив він.

Кобзон також заявив, що у нього немає нерухомості в європейських країнах, хоча вона є у його дітей:

"У мене як такої нерухомості немає. У сина є в Іспанії нерухомість. А мені це не потрібно, у мене тут є .... В Америці, в Майамі, у мене немає нічого, мене вже 20 років немає в Америці. В Європі, в Болгарії, де всі кинулися ажіотовано скуповувати нерухомість, у мене теж, слава богу, (нічого) немає".

Також артист додав, що його дочка живе в Англії.

"І онуки мої, їх десять, частина теж живуть в Англії, частина - в Москві", - підсумував він.