Шоу-біз та культура
28 березня 2019
Зірка «Сватів», якому скасували заборону на в'їзд в Україну, виступить у Криму
Добронравов грає у виставі, яку покажуть у Керчі 8 квітня.
news-image

Російський актор Федір Добронравов, якому Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в’їзд в Україну, планує виступити в анексованому Криму. Про це повідомляє "Радіо Свобода", передає «Є!»

Зазначається, що за даними керченського ДК "Корабел", Добронравов грає у виставі "Пастка для чоловіка", яку покажуть у Керчі 8 квітня.

Повідомляється, що також у виставі беруть участь російські артистки Тетяна Васильєва й Олена Сафонова.

За даними видання, про заплановані в Керчі гастролі актора також повідомляється на сайті російського агентства "Санкт-Петербург Концерт".

Нагадаємо:

  • 27 березня Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправною заборону на в’їзд в Україну актора Федора Добронравова та анулював заборону на ретрансляцію деяких фільмів за його участі, зокрема серіалу "Свати".
  • 29 листопада 2017 року Держкіно скасувало реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони "Сватів".
  • 22 листопада 2017 року прес-секретар СБУ повідомила, що служба безпеки ухвалила рішення заборонити в'їзд на 3 роки російському актору Федору Добронравову. Він публічно підтримує анексію Криму та відвідував окупований півострів.
  • Зйомками телевізійного серіалу "Свати" займалася студія "Квартал 95". Один із засновників студії кандидат у президенти України Володимир Зеленський.
Читайте також: Федора Добронравова госпіталізували до лікарні: стали відомі причини