Шоу-біз та культура
29 березня 2019
Гурт Rammstein випустив кліп Deutschland і вперше за 10 років анонсував вихід альбому (відео)
Музиканти представили першу пісню з альбому під назвою Deutschland.
news-image

Знаменитий німецький гурт Rammstein оголосив дату виходу довгоочікуваного сьомого студійного альбому. Це буде перша музична платівка за останні 10 років. Разом з цим музиканти представили першу пісню з альбому під назвою Deutschland, пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Радісну для фанатів новину музиканти гурту Rammstein повідомили на сайті колективу. Нову платівку світ побачить вже 17 травня 2019 року. 


Обкладинка виходу нового синглу Deutschland гурту Rammstein 

Першу пісню з музичного альбому виконавці презентували вже сьогодні, 28 березня. Хіт має назву Deutschland і його прем'єра відбулася разом з новим відеокліпом на пісню.

Rammstein – Deutschland: дивитись відео онлайн

Однак днями виконавці гурту Rammstein оприлюднили в мережі відеотизер до кліпу тривалістю в 35 секунд. Фанати і критики розділились у поглядах на нову відеороботу, адже музиканти вирішили постати в образах в'язнів нацистського концтабору. Наразі тизер переглянуло 1,3 мільйона разів в YouTube, а сам ролик підписаний як XXVIII.III.MMXIX – тобто 28.03.2019 року, коли повинна відбутись прем'єра нової пісні і кліпу.

Загалом, гурт планує випустити цілих 5 кліпів на пісні з нового альбому. Режисером одного з відеороликів стане Юнас Окерлунд, який пообіцяв показати в ролику черниць. Варто додати, що останній студійний запис альбому відбувся ще у 2009 році, коли вони випускали платівку Liebe ist für alle da. Тому розрив між релізами двох платівок складе 10 років.

Читайте також:Сергій Бабкін вибухає від кохання в новому кліпі «Моє кохання» (відео)