Спорт
1 квітня 2019
25 травня Володимир Кличко проведе бій на НСК «Олімпійський» у Києві
Стрімінгова платформа DAZN в ході заключного раунду тримісячних переговорів переконала Володимира Кличка повернутися у професійний ринг.
news-image

Стрімінгова платформа DAZN заплатить українському боксеру Володимиру Кличку 120 млн доларів за три бої, перший з яких відбудеться уже 25 травня поточного року на головній спортивній арені України – столичному НСК «Олімпійський», пише «Є!» з посиланням на ЗІК.

Стрімінгова платформа DAZN в ході заключного раунду тримісячних переговорів переконала Володимира Кличка повернутися у професійний ринг.

Українець проведе три бої, які дозволять йому заробити 120 млн доларів. Попередню пропозицію збільшили на 40 млн. За кожен бій українська легенда світового боксу отримає гонорар у розмірі 1 млрд гривень.

Перший боксерський поєдинок відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський». Організація бою в Києві стане своєрідним подарунком старшому брату Віталію Кличку, оскільки боксерський вечір відбудеться 25 травня і буде одним з головних івентів в рамках святкування Дня Києва.

Нагадаємо, свій останній поєдинок в столиці України Володимир Кличко провів 5 грудня 1998 року, коли в Палаці спорту несподівано поступився технічним нокаутом американцю Россу Пьюріті. Нагадаємо, це була перша поразка в професійній боксерській кар’єрі Володира Кличка.

Додамо, що про суперника Володимира і старт продажу квитків на бій буде оголошено найближчим часом. 

Читайте також:Гвоздик переміг африканця Нгумбу технічним нокаутом у поєдинку за пояс чемпіона світу