Війна
4 квітня 2019
У Харківській лікарні помер військовослужбовець ЗСУ, офіцер Олександр Болотенко (фото)
Олександр Болотенко відправився на Донбас на захист країни від окупантів добровольцем навесні 2015 року.
news-image

Український військовий з позивним Говерла служив у 54-й окремій механізованій бригаді, пише «Є!» з посиланням на РБК.

У Харківській лікарні помер військовослужбовець ЗСУ, офіцер Олександр Болотенко з позивним Говерла. Трагедія сталася 2 квітня, повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Капітан Болотенко був заступником командира 1 батальйону з тилу 54 окремої механізованої бригади. Відправився на Донбас на захист країни від окупантів добровольцем навесні 2015 року, передали в Пустомитівській РГА на сторінці в Facebook.

Після закінчення 1995 році Годовицької середньої школи він вступив на навчання до Одеського військового інституту Сухопутних військ. Потім служив у напрямку 6 років у Яворівський дивізії.

Зазначається, що в зону бойових дій на Донбасі у складі його роти половина бійців - вихідці з Донецької та Луганської областей.

Пройшов всю лінію фронту: у лікарні помер бойовий офіцер (фото)

Болотенко на фронті виконував бойові завдання у місті Золоте, Станиці Луганській, Луганському, Троїцькому, Попасній.

"Останні місяці служив у Попасній Луганської області, де і закінчив свою бойову славу. Олександр був на передовій і пройшов всю лінію фронту", - йдеться в повідомленні.

Вдома його чекали матір Ольга, батько Олександр і дочка Юлія.

У коментарях до повідомлення українці сумують про смерть офіцера на Донбасі і висловлюють співчуття його рідним і близьким.

Читайте також:На Донбасі загинув військовослужбовець з Львівщини