Політика
5 квітня 2019
Рабінович: Президенту України необхідно захищати народ, а не зарубіжних партнерів (відео)
Український президент повинен стояти на захисті прав та інтересів українців.
news-image

Народний депутат Вадим Рабінович, глава партії «Опозиційна платформа - За життя», вважає, що український президент повинен стояти на захисті прав та інтересів українців, а не думати про те, до кого б "підлизатися" для своєї вигоди.

Про це парламентарій заявив в програмі «П'ять питань Вадиму Рабіновичу За життя» на телеканалі NewsOne, пише «Є!».

«Ми з вами знаходимося між Сходом і Заходом, і повинні, помирившись з усіма, стати тим Клондайком, де вони будуть зберігати гроші. Нам потрібно один раз в житті стати розумними і прагматичними - наша дружба повинна залежати від кишені українців», - заявив народний депутат.

Політик вважає, що в прагматичності немає нічого поганого, в приклад він навів канцлера Німеччини Ангелу Меркель.

«Нічого в цьому поганого немає - Меркель підтримує Україну на смерть, але як тільки справа стосується "Північного потоку" і десяти євро з кишені німця, вона на смерть за німців. Це правильно!», - пояснив парламентарій.

Народний депутат впевнений, що в даний час президент України займається захистом своїх інтересів, а не інтересів українців.

«Український президент повинен захищати українців, а не думати про те, як підлизатися до тих чи до інших. Закони повинні захищати українців, а не закривати нам дорогу на Схід чи Захід. Торгувати ми повинні з усіма, хто купує і вигідно нам продає», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Експерт: Кандидати у президенти мають гарантувати незмінність військової політики