Політика
8 квітня 2019
Офіційні дебати Порошенка і Зеленського мають відбутися в студії Суспільного, - ЦВК
Дебати кандидатів в президенти Зеленського та Порошенка за кошт держбюджету повинні відбутися у студії "Суспільного" за адресою м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 42.
news-image
Офіційні дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка за кошт державного бюджету мають проводитися у студії "Суспільного".
 
Про це повідомила голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук, передає «Є!» з посиланням на Еспресо.

За словами Сліпачук, дебати кандидатів в президенти Зеленського та Порошенка за кошт держбюджету повинні відбутися у студії "Суспільного" за адресою м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 42.

"Звертаю вашу увагу на існуючу постанову ЦВК від 5 травня 2014 року № 472, якою встановлено місце проведення дебатів. Там лише вказана стара адреса на вулиці Мельникова, яка зараз - Юрія Іллєнка. Але адреса та ж сама. Це вже приміщення суспільної телерадіокомпанії. Саме там мають проводитись дебати. Це теледебати, які мають бути обов’язково проведені у відповідності до законодавства", - заявила вона.

За словами Сліпачук, кошти на проведення дебатів за рахунок державного бюджету були закладені ще у 2018 році.

"Важливою характеристикою цих дебатів є те, що вони оплачуються з коштів державного бюджету, розпорядником яких є ЦВК. Безумовно, ці кошти були закладені ще у 2018 році. Це частина виборчого процесу", - наголосила вона.
Читайте також:Зеленський сказав, що готовий до особистих переговорів з Володимиром Путіним-, ЗМІ (відео)