Політика
8 квітня 2019
Голів деяких ОДА чекають звільнення за результатами виборів
Соратники Порошенко вважають, що деякі губернатори працювали проти їх команди.
news-image

Вже найближчим часом можуть звільнити голів Одеської та Херсонської ОДА. У штабі Петра Порошенка до слабких сторін своєї кампанії відносять роботу штабів у регіонах, що призведе до звільнень голів деяких обласних державних адміністрацій. Про це пише «Є!» з посиланням на РБК.

Зокрема, соратники Порошенко вважають, що деякі губернатори працювали проти їх команди.

Серед можливих кандидатів "на виліт" звучало прізвище губернатора Херсонської області Андрія Гордєєва. На його відставки та притягнення до відповідальності вже кілька місяців наполягають активісти і родичі Катерини Гандзюк. Минулої суботи Гордєєв написав заяву про звільнення за власним бажанням. Але ним одним в цей раз відставки не обмежаться, запевнив один із штабістів Порошенка.

Результатом висновків, зроблених у центральному штабі на Банковій, стало рішення про звільнення Максима Степанова з посади голови Одеської ОДА. Офіційно про це може стати відомо в середу після засідання уряду, яке має ухвалити кадрові рішення Порошенка.

За інформацією РБК-Україна, це не єдиний керівник області, який може позбутися крісла за мотивами незадовільних результатів першого туру для президентської команди.

Нагадаємо, 5 квітня Гордєєв написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Раніше повідомлялося, що то Степанов наполягає на кримінальних справах щодо фальсифікаторів виборів. Голова Одеської ОДА Максим Степанов відреагував на заяви правоохоронців з приводу підкупу виборців, закликавши відкривати кримінальні справи, якщо такі факти фіксуються в Одеській області.

Читайте також:ЦВК вже приймає заяви про зміну місця голосування