Події
8 квітня 2019
Вбивство Гандзюк: Мангера госпіталізували напередодні засідання про продовження арешту, - ЗМІ
Підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Владислава Мангера госпіталізували через проблеми із серцем.
news-image
Підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк голову Херсонської ОДА Владислава Мангера госпіталізували через проблеми із серцем. Про це повідомляє «Є!» із посиланням на Еспресо.

У прес-службі повідомили, що Мангер наразі перебуває на стаціонарному лікуванні в обласному кардіологічному диспансері. 

"У нього - проблеми з серцем. Точний діагноз мені невідомий. Знаю тільки, що Владиславу Миколайовичу стало погано ввечері 5 квітня - в день, коли на нього знову наділи електронний браслет", - розповіла прес-секретар Херсонської ОДА Галина Ляшевська.

Водночас адвокат Мангера Дмитро Ільченко заявив, що заплановане на 8 квітня о 15:30  засідання Шевченківського райсуду Києва, на якому має бути розглянуто подання Генпрокуратури про продовження на два місяці строку відсторонення його підзахисного від посади голови Херсонської облради, швидше за все, буде перенесено.

"Інформації про скасування або перенесення засідання у мене поки немає. Думаю, засідання все-таки відбудеться, але лише для того, щоб вирішити питання про перенесення дати, оскільки Мангер не зможе бути присутнім на суді за станом здоров'я", - розповів адвокат.

Читайте також:У США жорстоко вбили 23-річну українку, підозрюють її чоловіка (фото)