Україна
10 квітня 2019
Кабмін схвалив ще одне рішення щодо курсу на НАТО та ЄС
Кабінет міністрів України схвалив проект указу президента про роботу органів влади у відповідності з курсом на інтеграцію в Євросоюз і НАТО.
news-image

Кабінет міністрів України схвалив проект указу президента про роботу органів влади у відповідності з курсом на інтеграцію в Євросоюз і НАТО. Про це йдеться в повідомленні на урядовому порталі. Про це пише «Є!» з посиланням на РБК.

Очікується, що дане рішення забезпечить реалізацію курсу України на членство в Євросоюзі і НАТО після того, як його закріпили в Конституції. Президентський указ дозволить визначити пріоритетні завдання для органів державної влади щодо вступу до ЄС і НАТО. Крім того, проект указу передбачає підготовку плану по реалізації цього курсу.

Відзначимо, в квітні міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив упевненість, що курс України на європейську та євроатлантичну інтеграцію не зміниться, хто б не очолив країну за підсумками другого туру президентських виборів. Він також заявив, що зовнішня політика України не зміниться.

Читайте також:Княжицький закликав кандидатів в президенти публічно засвідчити позицію щодо гуманітарної політики