Україна
11 квітня 2019
Тепла не чекайте: синоптик дала несприятливий прогноз до кінця тижня
У найближчі дні очікуються періодичні дощі, місцями навіть з грозами, а тепло збережеться лише в східних областях.
news-image

Погода в Україні в найближчі дні буде прохолодною і вологою, а на вихідних холодні повітряні маси захоплять всю територію країни. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, пише «Є!» з посиланням на РБК .

Діденко зазначила, що в найближчі дні очікуються періодичні дощі, місцями навіть з грозами, а тепло збережеться лише в східних областях.

"У найближчі дні в Україні атмосферні фронти і циклони принесуть періодичні дощі. А іноді навіть з грозами. Дощі чергуватимуться з проясненнями, але йти будуть по-літньому типу – місцями і від невеликих до помірних за короткий термін", - розповіла синоптик.

Температура повітря буде найнижчою в західних областях, а на сході України в найближчі два дні буде тепло, а потім теж температура почне знижуватися.

Тепла не чекайте: синоптик дала несприятливий прогноз до кінця тижня

"11-12 квітня холодно буде на заході і півночі України, удень +8 +13 градусів, а от на сході, півдні і в більшості центральних областей градуси будуть нагадувати про літо, +16 +22 градуси. І саме в цих регіонах і можливі грози", - повідомила Діденко і додала, що похолодання охопить всю країну вже на вихідних.
"На вихідних, 13-14 квітня, прохолодна погода з заходу пошириться на більшу частину території України. Однак дощі залишаться лише 13 квітня у східній частині, а 14 квітня - в південній. Значна ж частина України буде перебувати в сухій повітряній масі", - додала синоптик.

У столиці в найближчі дні буде прохолодно і на вихідних пройдуть невеликі дощі.

"У Києві друга половина тижня очікується з прохолодною погодою - у столиці в нічні години передбачається + 3 + 6 градусів, у денні + 9 + 12 градусів. Періодичні дощі ймовірні 11-12 квітня", - зазначила Діденко.

Читайте також:Порошенко визнав помилковим призначення бізнес-партнерів на посади