Політика
11 квітня 2019
Дебати Порошенка і Зеленського: астролог дав несподіваний прогноз
21 квітня Уран з'єднається із Сонцем, де Сонце означає харизму, владу та панування, а планета Уран керує Водолієм, який є знаком Зодіаку Зеленського.
news-image

Дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського повинні відбутися 19 квітня, але їх результат істотно не вплине на голосування у другому турі виборів президента 21 квітня, оскільки українці вже визначилися зі своїми фаворитами в гонці. Таку думку висловив відомий астролог Влад Росс, передає «Є!» з посиланням на "Главред".

За його словами, шанси Зеленського провести дебати гідно вищі саме 19 квітня. Також астролог вважає, що в разі проведення заходу на НСК "Олімпійський" це буде "повний розгром" Порошенка.

"Однозначно, в студії буде більше шансів у Петра Порошенка виступити гідно", - наголосив астролог.

Також він заявив, що 21 квітня у день виборів Уран з'єднається із Сонцем, де Сонце означає харизму, владу та панування, а планета Уран керує Водолієм, який є знаком Зодіаку кандидата в президенти Зеленського.

"Однак на ці дні його гороскоп такий, що якщо дебати пройдуть не дуже благополучно для нього, 21 квітня він все одно, за всіма ознаками, має перемогти у другому турі виборів", - запевнив астролог.

Читайте також:Люди Зеленського і Порошенка зустрілися на НСК – та не домовилися