Політика
12 квітня 2019
Ляшку виписали адмінпротокол за порушення під час виборів
Понад 300 кримінальних проваджень було зареєстровано за три місяці передвиборчої компанії та у день голосування.
news-image

Народному депутату, лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку виписано адміністративний протокол за демонстрацію ним свого виборчого бюлетеня під час голосування на виборах президента України 31 березня, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Наразі більше ніж 170 людей, таких які отримують уже протоколи. Сподіваюся, що суд ці протоколи підтвердить і це буде хорошою превенцією... Адміністративний протокол йому (О.Ляшку - ред.) вже виписано", - сказав А.Аваков, виступаючи на Київському безпековому форумі в четвер.

За його словами, понад 300 кримінальних проваджень було зареєстровано за три місяці передвиборчої компанії та день голосування.

"У рамках цих справ у нас 24 підозри вже пред'явлено і вісім справ перебувають у суді. Більше ніж 500 протоколів адміністративних, зокрема багатьом народним депутатам, двом головам обласних державних адміністрацій, мерам міст за публічну агітацію на виборчих дільницях тощо", - поінформував міністр.
Читайте також: Режисер «Кіборгів» втрутився у скандал між Порошенком і Зеленським