Політика
12 квітня 2019
Тимошенко звернулась до Порошенка і Зеленського (відео)
Юлія Тимошенко рекомендує не влаштовувати бої навколо посади президента.
news-image

Лідер "Батьківщини" та народний депутат Юлія Тимошенко стала на сторону чинного глави держави та кандидата у президенти Петра Порошенка після його вчорашньої розмови з опонентом у другому турі виборів 2019 Володимиром Зеленським у прямому ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Про це Тимошенко сказала у своєму зверненні на Facebook, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Звертаючись до Порошенка, Тимошенко порадила йому тримати президентську планку: 

"В цей час я раджу вам не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку. І як би важко не було, захистити статус президента і статус держави".
"Я також хочу звернутись і до людини, яка, можливо, через декілька тижнів вже може стати президентом України. Я хочу звернутись до Володимира Зеленського. Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої. І не треба, борючись за статус президента, нищити честь і гордість президентського статусу", - сказала вона.
"Коли я дивилась на останні хвилини цього діалогу, коли Володимир Зеленський кинув трубку практично в обличчя діючого президента, я побачила, який це стрес для діючого президента. Знаючи про його проблеми зі здоров'ям, в нього просто пересохло в роті і він не міг далі говорити. Треба бути просто людьми і вміти вчасно подати навіть ковток води", - додала політик.

Читайте також:Включення через телеміст можливе після дебатів 19 квітня, - Аласанія