Війна
14 квітня 2019
Війна на Донбасі: ЗСУ відповіли на ворожі обстріли, двох окупантів ліквідовано
Ворог обстрілював українських захисників з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
news-image

Протягом минулої доби, 13 квітня, збройні формування РФ на Сході України 14 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед особового складу ООС немає, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, ворог обстрілював українських захисників з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім цього, чотири рази застосував заборонене Мінськими домовленостями озброєння (міномети калібру 120 мм – 2 рази, міномети калібру 82 мм – 2 рази). Наголошується, що жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 13 квітня двох окупантів було знищено, п'ять – поранено. Від початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксовано. Раніше командувач ООС генерал Сергій Наєв заявив про зростання військових загроз напередодні другого тури виборів президента України.

Читайте також: Доба на Донбасі: загинув український військовий, у відповідь ліквідовано двох бойовиків
Читайте також: ООС: Бойовики били з мінометів, БМП і ПТРК, є загиблий і поранені