Вийшла перша серія восьмого сезону «Гри Престолів» (відео)
У новому сезоні буде найменше епізодів – всього шість, зате по тривалості вони будуть рекордними; зокрема, перший з них буде йти 54 хвилини.
news-image

У новому сезоні буде найменше епізодів – всього шість, зате по тривалості вони будуть рекордними; зокрема, перший з них буде йти 54 хвилини, пише «Є!» з посиланням на Дзеркало Тижня

15 квітня о 4:01 за Києвом вийшла перша серія довгоочікуваного восьмого сезону саги "Гра престолів". Подивитися її можна у прямому ефірі англійською мовою на сервісі HBO NOW – це обійдеться у 14,99 долара на місяць. Трохи пізніше серії з перекладом викладають різні піратські ресурси, а також онлайн-кінотеатри і сервіси з платною підпискою.

Восьмий сезон – останній у сазі, знятої за книгами Джорджа Мартіна"Пісня льоду і полум'я". Правда, творчість автора явно не встигає за вимогами телебачення і фанатів саги, хоча перша книга була написана у далекому 1991 році, а перший сезон знятий у 2011 році – через 20 років. Тому шостий, сьомий і восьмий сезони знімалися з чернеток книг Мартіна, і далеко не факт, що у них все буде так само, як і в серіалі (але це не точно).

У новому сезоні буде найменше епізодів – всього шість, зате по тривалості вони будуть рекордними; зокрема, перший з них буде йти 54 хвилини. В останньому сезоні нам розкажуть про битву із Білими Ходоками, а також про те, чим закінчиться боротьба за Залізний трон. Також нас очікують мінімум дві масштабні батальні сцени.

Восьмий сезон за рівнем скритності значно обійшов попередні – для нього було знято кілька фальшивих кінцівок, а на відкритих зйомках в Ірландії було використано пристрій Drone Privacy Shield, який припиняв роботу яких-небудь дронов, літаючих над знімальним майданчиком. Також, за чутками, для сюжету було розроблено кілька фальшивих сценаріїв, один з яких був вкрадений і викладений в мережу.

Читайте також:За розстріл парламенту і похорон президента Геращенко вимагає відкрити кримінальну справу на творців серіалу «Слуга народу»