Події
18 квітня 2019
У Києві з шостого поверху випала трирічна дівчинка
У цей час матір, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спала.
news-image

У Києві з шостого поверху випала трирічна дівчинка. Дитина отримала  тяжкі травми, її доставили в лікарню, передає «Є!» із посиланням на столичну поліцію.

Подія трапилася сьогодні о 12:50 на вулиці Чорнобильській Святошинського району столиці.

До поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що вони госпіталізували дівчинку, 2016 року народження, яка випала з шостого поверху. 

За попередньою інформацією, багатодітна матір, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спала.  У цей момент дівчинка вилізла на підвіконня балкону та зірвалась вниз.

Дитина впала на прибудинкові насадження, завдяки чому вижила. Зараз їй надають необхідну допомогу у лікарні, куди її доставили із тяжкими травмами.

Крім того, встановлено, що після падіння дівчинки її 4-річна сестричка теж намагалася вилізти на підвіконня балкону. У цей час люди, які проводили ремонтні роботи, помітили дитину біля вікна та почали кричати: дівчинка злякалася і повернулася у кімнату.

Зараз правоохоронці спілкуються з матір’ю та перевіряють, з ким та в яких умовах проживають діти.

За даним фактом поліцейськими вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

Читайте також: Під Кропивницьким наклала на себе руки 14-річна вагітна школярка