Політика
22 квітня 2019
Після перемоги Вови хочу писати сценарії для 95 Кварталу, - Олена Зеленська
Дружина Володимира Зеленського розповіла про те, яким вона бачить своє майбутнє у ролі першої леді держави.
news-image

Олена Зеленська хотіла б і надалі писати сценарії "Кварталу-95" та не займатися політикою. Про це пише «Є!» з посиланням на ТСН.

Дружина Володимира Зеленського Олена розповіла про те, яким вона бачить своє майбутнє у ролі першої леді держави. 

На питання, якою буде перша леді у разі обрання Володимира президентом, Олена відповіла: 

"Я про це дуже серйозно ще не думала. Але якщо це можливо, я б хотіла займатись тим, чим я займалась. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди і займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність".

За її словами, вона переживає через те, що у обов'язки першої леді потрібно зануритись повністю.

"З іншого боку, я розумію, що така персона, як перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Тобто це персона, яка може гарантувати результат. Для мене це дуже складно", - поділилась своїми почуттями дружина шоумена.

Журналістка запитала, чи обговорювали ґрунтовно вони з чоловіком це питання. На що Олена сказала: "Ні. Він мені взагалі сказав, що ти можеш ніде не бути, повністю вийти з інформаційного поля і бути відсутньою в ньому".

Зеленська боїться політики і хотіла б бути подалі від неї.

"Чесно, я б хотіла бути відсутньою (на посаді першої леді – ред.). Як вийде. Будемо думати, говорити. Можливо, тут є обов'язки, які неможливо на когось перекласти", - додала вона.

Читайте також:За кордоном українці найбільше підтримали Порошенка