Світ
23 квітня 2019
У Німеччині біженці побили перехожих і поліцейських
Молодиків судять.
news-image

У баварському Амберзі почався судовий процес над чотирма молодими людьми з Афганістану та Ірану, обвинуваченими в нападі на перехожих і поліцейських і завданні їм тілесних ушкоджень під дією алкоголю і наркотичних засобів. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на DW, передає «Є!»

На засіданні у вівторок, 23 квітня, підсудні визнали свою провину і принесли вибачення за скоєні правопорушення.

Суд, прокуратура та обвинувачені уклали угоду, що передбачає в обмін на свідчення пом'якшення покарання. Таким чином трьом вихідцям з Афганістану загрожує умовне покарання строком від шести місяців до півтора років. Щодо головного обвинуваченого, який є громадянином Ірану, суд має намір застосувати покарання строком від 26-30 місяців, передбачене кримінальним законодавством для неповнолітніх злочинців.

29 грудня 2018 року четверо п'яних юнаків віком від 17 до 19 років, які є претендентами на отримання притулку в Німеччині, здійснили ряд нападів на перехожих і поліцейських в районі вокзалу та історичного центру міста Амберг. В цілому 21 людина постраждала від образ і фізичних атак, 15 з них отримали легкі тілесні ушкодження. При затриманні зловмисники чинили опір поліції.

Читайте також: Чоловік, що влаштував різанину в німецькому потязі, був біженцем з Еритреї – ЗМІ