Світ
1 травня 2019
Хлопець відмовився пройти співбесіду в Tesla через сувору політику роботодавця
Маск запропонував хлопцю пройти співбесіду для працевлаштування в Tesla.
news-image

Напевно, майже кожен був би радий почути від американського винахідника, інженера та мільярдера Ілона Маска пропозицію про роботу в компанії Tesla, але хлопець з нашого матеріалу вирішив відмовитися від такого шансу. Його відмазка була банальнішою, ніж у школяра, повідомляє «Є!» з посиланням на Радіо Люкс.

Як відомо, Twitter в одну мить може зробити з вас справжню інтернет-зірку. Саме так і сталося з героєм нашого матеріалу.

Користувач порталу Reddit під ніком "greentheonly" ще кілька місяців тому опублікував пост, у якому детально розібрав оновлення для автомобілів Tesla, яке мало б поліпшити роботу автопілота.

Наголосимо, що на момент публікації проект стосовно "апгрейду" електрокарів ще був у розробці.

Тоді його пост зібрав досить мало переглядів і швидко забувся, поки голова Tesla Ілон Маск не репостнув у своєму Twitter інформацію про нове програмне забезпечення для автомобілів компанії.

У коментарях один із юзерів звернувся до винахідника, запропонувавши йому ознайомитися з роботою хлопця з Reddit. І що б ви думали? Маск таки не полінився і переглянув огляд незнайомця.

Більш того, інженер навіть залишив свій коментар, у якому запропонував автору публікації пройти співбесіду для працевлаштування в Tesla.

Ілон Маск запропонував хлопцю роботу в Tesla, але той відмовився – його відмазка вас шокує - фото 430776

Користувачі одразу заметушилися і вирішили знайти юнака, щоб повідомити йому хороші новини, але його реакція була більш, ніж неочікуваною.

"Greentheonly" без особливого ентузіазму відреагував на пропозицію про роботу мрії мільйонів людей. У нього знайшлося багато причин, які іншим юзерам здалися досить безглуздими.

Я всього лише поділився дослідженням. Насправді, я не можу приєднатися до Tesla через їх сувору політику, яка забороняє працювати віддалено, – написав хлопець.

Претендент на роботу в компанії Маска додав, що йому запропонували пройти лише співбесіду, а це не означає, що його дійсно візьмуть у Tesla.

Я реально ненавиджу отримувати відмови. А ще я не хочу нікуди переїжджати, при цьому я чув, що в Tesla сувора політика, яка зобов'язує працювати тільки на території роботодавця, – продовжив юнак.

Згодом він особисто звернувся до винахідника у Twitter і поцікавився, як у його компанії ставляться до людей, що працюють вдома.

Відповіді він не отримав, але Ілон опублікував на своїй сторінці посиланням на відео з демонстрацією роботи оновленого автопілота Tesla.

Читайте також:Закон про мову: Порошенко звернувся до російськомовних (відео)