Суспільство
6 травня 2019
Бортпровідник згорілого в Шереметьєво літака перед смертю відправив прощальну SMS нареченій
Дівчина теж працює бортпровідником.
news-image

22-річний бортпровідник Максим Моїсеєв, який до останнього рятував пасажирів з охопленого вогнем Sukhoi Superjet 100, перед смертю відправив прощальну SMS своїй дівчині, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

"Я тебе кохаю", - написав Моїсеєв своїй обраниці.

Дівчина теж працює бортпровідником. Зараз вона перебуває разом з його батьками, пише Telegram-канал Mash.

"Це останнє повідомлення у житті Максима Моїсеєва — своїй дівчині Ксюші. Хлопець встиг скинути СМС перед самою загибеллю — його кохана також працює бортпровідником, зараз вона перебуває поруч з батьками коханого", - йдеться в повідомленні.

Сам Максим під час трагедії перебував на кухні економ-класу, допомагав людям до останнього й намагався відчинити двері літака для пасажирів.

ЗМІ писали, що в день авіакатастрофи з Sukhoi Superjet Моїсеєв хотів відчинити двері в охопленому вогнем хвості літака, щоб прискорити евакуацію людей, але не зміг.

Бортпровідником на рейсах "Аерофлоту" він встиг пропрацювати понад рік.

Нагадаємо, літак «Аерофлоту» Sukhoi SuperJet 100, який здійснив аварійну посадку в аеропорту «Шереметьєво» 5 травня, прямував з Москви до Мурманська. Всього на борту літака перебували 78 осіб - 73 пасажири та п'ять членів екіпажу. За фактом аварійної посадки і загоряння літака порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 263 Кримінального кодексу РФ («Порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб»). Основна версія загоряння на борту літака - влучання блискавки. Внаслідок катастрофи літака у московському аеропорту «Шереметьєво» загинула 41 людина.

Читайте також: Авіакатастрофа в Шереметьєво: що відомо про бортпровідника, який загинув у літаку