Політика
7 травня 2019
Гендиректор «1+1» не виключає свого «походу у владу»
Олександр Ткаченко заявив, що не виключає можливості йти у владу.
news-image

Генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко заявив, що не виключає можливості йти у владу. Про це він заявив під час зустрічі з журналістами, пише «Є!» з посиланням на TheБабель.

«У найближчому майбутньому я планую розмірковувати про ті трансформації та виклики, які стоять перед медіагрупою. Хоча походу у владу не виключаю. Усе-таки, з одного боку, відчуваю відповідальність за ці вибори, з другого — вперше розумію, що може бути все чесно і відповідно до європейських цінностей у владі», — сказав він.

Ткаченко заявив, що не буде працювати в Адміністрації президента і у Міністерстві інформполітики. За його словами, останнє «взагалі потрібно закрити, тому що сенсу в ньому ніякого».

Він також зазначив, що ніколи не входив в команду або штаб Володимира Зеленського, а лише кілька разів зустрічався з представниками новообраного президента під час виборчої кампанії.

21 квітня, в день голосування другого туру виборів президента, у штаб Зеленського приїхав Олександр Ткаченко. Він мав доступ у зал, в який не пускали пресу. На вході він пояснив журналістам, що приїхав «провідати кандидата».

Медіагрупа «1+1 медіа» подала позов проти президента Петра Порошенка«1+1 медіа» подала позов проти Порошенка і вимагає мільйон гривень компенсації. Гроші обіцяють передати на потреби армії з вимогою спростувати недостовірну інформацію та відшкодувати моральну шкоду.

Читайте також:Реванш регіоналів: у Зеленського заговорили про серйозні побоювання