Один з найбільших банків у світі виходить з Росії
Заяву про припинення банківської діяльності Morgan Stanley планує подати у Росії на початку 2020 року.
news-image
Американський банк Morgan Stanley повідомив про вихід з Росії та здачу всіх своїх банківських ліцензій. Надалі банк планує надавати в Росії лише консалтингові послуги.

Про це йдеться у річній фінансовій звітності російської «дочки» Morgan Stanley , повідомляє «Є!» з посиланням на Громадське.

«13 грудня «Морган Стенлі Група» оголосила про рішення реструктурувати свій бізнес у Росії шляхом ліквідації банку, анулювання банківської ліцензії та переведення бізнесу у нову компанію, яка не підлягає вимогам про ліцензування», — йдеться у фінансовому звіті банку за 2018 рік, опублікованому напередодні.

Заяву про припинення банківської діяльності Morgan Stanley планує подати у Росії на початку 2020 року. До цього часу банк планує завершити всі свої банківські операції.

Зазначимо, що Morgan Stanley — один з найбільших у світі банківських конгломератів (об'єднань). Центральний офіс банку базується у Нью-Йорку.

Раніше Morgan Stanley розглядав можливість інвестування в економіку України, а також прогнозував курс долара на рівні 30,5 гривні до кінця 2019 року.

Читайте також:Рівень безробіття у США став найнижчим за 50 років