Україна
7 травня 2019
В Україні потеплішає до +25: прогноз синоптика на травень
12 травня в окремих областях України температура повітря підніметься до 25 градусів тепла, і така метеорологічна картина стане типовою протягом усього місяця травня.
news-image

До неділі, 12 травня в окремих областях України температура повітря підніметься до 25 градусів тепла, і така метеорологічна картина стане типовою протягом усього місяця травня.

Про це розповів "Апострофу" заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко, пише «Є!».

"У цьому році початок травня виявився більш дощовим, ніж в попередні роки. До кінця тижня дощі на більшій частині територій України будуть зберігатися, але менше опадів буде в південних областях і Приазов'ї. Найтепліше буде на сході: температура повітря сягатиме 20-25 градусів тепла. На решті території України варто очікувати в межах 14-19 градусів тепла", - зазначає Прокопенко.

Він зазначив, що опади при цьому на заході і в центрі країни залишаться, також в західних областях буде найхолодніше - 5-10 градусів тепла.

"Найбільш прохолодно буде в західному регіоні України. Там днем температура повітря прогріється до 5-10 градусів тепла, а вночі впаде до 1-6 градусів", - додав експерт.

Читайте також:Карпати засипає весняним снігом (фото)