Суспільство
7 травня 2019
Рабінович: Багатьом 9 травня поперек горла, але ми, як спадкоємці переможців, відсвяткуємо День перемоги! (відео)
Незважаючи на багаторічне бажання «патріотів» скасувати в Україні святкування 9 травня, партія «Опозиційна платформа - За життя» та її прихильники, як спадкоємці переможців, відзначали і відзначатимуть День перемоги.
news-image

Незважаючи на багаторічне бажання «патріотів» скасувати в Україні святкування 9 травня, партія «Опозиційна платформа - За життя» та її прихильники, як спадкоємці переможців, відзначали і відзначатимуть День перемоги 9 травня.

Про це заявив глава політичної сили, народний депутат України Вадим Рабінович в ефірі своєї авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!».

«Я завжди святкував, святкую і святкуватиму День перемоги, тому що знаю - наші батьки нас захистили: мій батько пройшов усю війну, брат батька пройшов всю війну ... Мільйони людей дійшли до Берліна, щоб в цей день ми всі мали можливість святкувати перемогу над фашизмом. І якщо якісь паразити нам не дають можливості святкувати 9 травня, то ми їх пошлем куди подалі!», - пообіцяв політик.

Він також згадав нескінченні висловлювання і заклики директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича не святкувати День перемоги, але відзначати День примирення.

«Але 9 травня - це не День примирення, а День перемоги ... примиряти закликають ті, хто програв, а нащадки переможців святкують перемогу! Ми всі - нащадки переможців, які розтоптали цю гадину - «фашизм», які знищили її - святкуємо цей великий день. Ми ті, хто несе через роки світло Великої Перемоги!», - заявив Вадим Рабінович.

Політик вважає, що ті, хто служив у військах СС, не повинен розповідати всім українцям, як святкувати Велику Перемогу.

«Їм 9 травня поперек горла, а нам - це радість в серці! Я обов'язково вип'ю з ветеранами за тих, хто полягли в нашій землі заради того, щоб ми могли жити! Жити і боротися з тими, хто не хоче покаятися, а хоче "боротися зі своїх схронів"! Ми їх не боїмося, що не злякаємося і 9 Травня їм не віддамо! », - підсумував лідер «Опозиційної платформи - За життя».

Читайте також:Міністр оборони прокоментував слова Коломойського про «громадянську війну в Україні»