Війна
12 травня 2019
Війна на Донбасі: за добу двоє українських військових дістали поранення від обстрілів
Бойовики також обстрілювали українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
news-image

Протягом минулої доби, 11 травня, збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню, Внаслідок обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, ворог п'ять разів застосував заборонені Мінськими угодами міномети калібрів 120 і 82 мм. Бойовики також обстрілювали українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об'єднаних сил, 11 травня одного окупанта було знищено, ще двох – поранено. Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються. Раніше повідомлялось, що на Донбасі 7 травня був ліквідований російський найманець, командир батальйону 5 окремої мотострілецької бригади 1 АК ЗС РФ Євген Шабаєв з позивним "Лунь".