Політика
13 травня 2019
Рабінович: Ми приречені на перемогу в парламентських виборах (відео)
За словами Рабіновича, у Петра Порошенка, поки ще чинного президента, немає перспективи в політиці.
news-image

Партія «Опозиційна платформа - За життя» приречена на перемогу в парламентських виборах.

Про це розповів народний депутат України і голова «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі телеканалу NewsOne, пише «Є!».

«Що стосується «Опозиційної платформи - За життя», то сьогодні по всій соціології ми лідируємо разом з партією «Слуга народу». Люди ще вірять в віртуальну реальність, але партії цієї поки не існує. Поки це залишки президентського рейтингу Зеленського, він "устаканиться" десь до 10%», - вважає парламентарій.

За його словами, у Петра Порошенка, поки ще чинного президента, немає перспективи в політиці.

«Я готовий побитися об заклад, що Порошенко ніколи в житті більше не пройде в парламент. Реальна електоральна база у нього 5-6%, її всі знають. Як тільки його каденція закінчується, то ми про нього і його оточення дізнаємося багато нового», - підкреслив народний депутат.

Політик вважає, що зараз тільки одна партія відповідає на запити в суспільстві.

«За нашою політичною силою більше нікого немає. Там Тимошенко і Порошенко, але це дві старі приречені системи, які вже ніхто не підтримає. Тому я думаю, що ми приречені на перемогу в парламентських виборах. Приречені з двох причин. Перша - ні у кого більше немає конструктивної програми. І друга - тільки ми можемо принести країні мир», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Скандал у Раді: Парубію на засідання принесли кайданки (фото)