Україна
14 травня 2019
Японія передала Україні 83 новітніх позашляховики Mitsubishi
Завдяки співпраці уряду України і Японії, у 2017 році МВС і корпорація Mitsubishi підписали угоду на поставку 635 автомобілів.
news-image

Японія передала Україні чергову партію автомобілів для Національної поліції. На урочистій церемонії передачі автомобільної техніки Mitsubishi Outlander PHEV був присутній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, пише «Є!» з посиланням на Сегодня.

Він відзначив професіоналізм патрульної поліції і довіру до неї українських громадян, тому правоохоронці повинні мати і найкращу техніку.

"Сьогодні той самий день, коли ви отримаєте 83 сучасних автомобілі Outlander. Завдяки співпраці уряду України і Японії, у 2017 році МВС і корпорація Mitsubishi підписали угоду на поставку 635 автомобілів. На той час Нацполіція отримала сучасні автомобілі. Ми отримали знижку (подякував за це президенту японської корпорації) 13% на контракт. І зараз, після всіх процедур, маємо ефект від цієї знижки – 83 сучасних позашляховики 2019 року випуску Mitsubishi Outlander", – сказав Аваков.

Нагадаємо, у 2016 році Японія вже передала Україні 1600 автомобілів для поліцейськихToyota Prius, а також понад 9000 комплектів зимової форми для поліцейських.

У 2017 році одеські копи отримали 82 новеньких авто. Автомобілі Renault Sandero передали в районні управління для забезпечення роботи груп швидкого реагування, а ще п'ять машин Mitsubishi Outlander залишилися у відділеннях міста.

Читайте також:Очільниця МОЗ Норвегії заявила, що люди можуть пити і курити скільки хочуть