Тамагочі повертається: оновлена версія гри буде взаємодіяти зі смартфоном або планшетом через Bluetooth
Нову версію культової іграшки, яка отримала назву Tamagotchi On, можна буде придбати вже найближчим часом.
news-image

Японська компанія Bandai, що спеціалізується на виробництві іграшок і відеоігор, вирішила повернутися до виробництва свого популярного в 1990-ті винаходу — кишенькової іграшки тамагочі. Нову версію культової іграшки, яка отримала назву Tamagotchi On, можна буде придбати вже найближчим часом. Про це йдеться на сайті компанії, пише «Є!» з посиланням на TheБабель.

Оновлена іграшка зовні схожа на свого попередника — невеликий пристрій у формі яйця, але замість чорно-білого екрану він має кольоровий LCD-дисплей з діагоналлю 2,25 дюйма, під яким розташовані три кнопки.

Сценарій гри також лишився незмінним — необхідно доглядати за віртуальним вихованцем, годувати його, грати з ним, вигулювати й укладати спати. Однак розробник додав нові функції вихованцям, тепер вони можуть ходити один до одного в гості, одружуватися та розмножуватися. Один пристрій тамагочі може зберігати в собі 16 поколінь. Однак головна мета гри не змінилася — улюбленець повинен залишатись життєрадісним і не помирати.

Оновлена версія тамагочі зможе взаємодіяти зі смартфоном або планшетом через Bluetooth і LTE. Завдяки цьому можна буде отримувати подарунки, а також обмінюватись вихованцями.

На офіційному сайті виробник запустив зворотний відлік часу до старту продажів нового тамагочі. Він з'явиться у продажу через 74 дні — наприкінці липня. Придбати його можна буде на Amazon, Game Stop і Urban Outfitters. Як повідомляв раніше Wired, вартість Tamagotchi On складає $ 59,99.

Читайте також:У Disney створили привітання з народженням сина у принца Гаррі та Меган Маркл (відео)