Події
17 травня 2019
У «ДНР» підтвердили приїзд сина Януковича
Також на окупованій території помітили одного з нардепів.
news-image

Синові екс-президента України втікача Віктора Януковича Олександру, який нещодавно відвідав окупований Донецьк, "передають" в управління частину підприємств енергетичного сектора "Л/ДНР". Про це повідомляється на протерористичному Telegram-каналі "Народная Правда – Донбасс", передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

Там же підтверджується інформація про візит Олександра Януковича в "Донецьку народну республіку".

"Тут укроЗМІ з піною біля рота доводять, нібито днями Саша "Стоматолог" (так називають сина Януковича – ред.) до нас приїжджав. Начебто нісенітниця, але перевірили: так, був. Причому зі схвалення двох наших міністерств", – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що йдеться, зокрема, про Зуївську теплову електричну станцію "Енергія Донбасу", з 2017 року контрольовану терористами "ДНР".

"Вугільну сферу не віддають, комусь потрібніша, поки не віддають", – додається в тексті.

Водночас пропагандистський Telegram-канал "Донецкий Абориген" повідомляє:

"У Донецьку цілком офіційно зараз перебуває всім відомий Фіма Звягільський (в.о прем'єр-міністра України в 1993-1994 роках, зараз - нардеп – ред.) (узгоджено особисто з Пушиліним).

Крім того, з "офіційним візитом" у псевдореспубліці був Олександр Клименко – міністр доходів і зборів у 2012-2014 роках.

В огляді території його супроводжував особисто мер Горлівки Приходько", – йдеться в повідомленні.
"Об'єднує їх усіх одне, поводяться вони вільно та впевнено. Отримують гарантії від "нашої" влади, будують плани, ділять стратегічні напрямки і починають заробляти", – пишуть прихильники окупантів.
Читайте також: Екс-соратниця Януковича Герман заявила, що закон про мову - «приниження для українця»