Політика
20 травня 2019
Чинних нардепів не буде: Вакарчук розповів, хто потрапить у партію «Голос»
Виборці мають розуміти, що команда Святослава пропонує те, чого раніше не робили інші політики.
news-image

Святослав Вакарчук переконує, що у списках новоствореної партії "Голос" на парламентських виборах не буде чинних народних депутатів. Виборці мають розуміти, що його команда пропонує те, чого раніше не робили інші політики, пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Соліст "Океану Ельзи" в інтерв’ю розповів, що важливо змінити виборче законодавство перед парламентськими виборами. Проте, навряд чи це буде зроблено, адже Зеленський і парламент мають різні думки з цього приводу.

Якщо буде стара система виборів, то ми не очікуємо від цієї системи справжніх змін. І ми будемо робити їх самі. Тому наш список, і я буду це пропонувати, партія має повністю складатися з людей, серед яких немає чинних народних депутатів. Це дуже важливо, щоб люди розуміли, що ми пропонуємо нові кардинальні рішення, які інші ще ніколи не пропонували, – наголосив Вакарчук.

На думку артиста, наразі у парламенті є багато народних депутатів, які мають схожі погляди з ним і його командою. Проте, ці політики на мажоритарних округах зможуть з успіхом "переконати свого виборця за результатами їхньої роботи протягом п'яти років".

Також Вакарчук висловся і про ймовірну підтримку та співпрацю з новообраним президентом України Володимиром Зеленським.

"Президент – це символ країни, і кожен нормальний громадянин, зокрема ті, хто як я, збираються в політику і змінювати країну, бажають успіху президенту. Якщо він буде пропонувати зміни, ми їх підтримаємо і будемо пропонувати ще більші, ще радикальніші зміни. Якщо ні, ми змусимо його відповідати перед виборцями", – сказав Вакарчук.

Читайте також:Зеленський сьогодні складе присягу Президента у Верховній Раді