Суспільство
22 травня 2019
У Яніни Соколової діагностували рак
За останні 7 місяців телеведуча пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі.
news-image

Відома телеведуча Яніна Соколова визнала, що сім місяців тому у неї діагностували рак. На своїй сторінці у Фейсбуці вона опублікувала фото, на якому показала, як вона виглядає зараз - у неї не залишилось волосся після лікування, передає «Є!»

"Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене РАК. За 7 місяців я його ПОБОРОЛА", - написала телеведуча.

Вона звернула увагу на те, що під час лікування вона продовжувала працювати.

"За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці. За цей же час я створила 30 ефірів Рандеву з Яніною Соколовою та КІНО з Яніною Соколовою, 20 випусків Вечер с Яниной Соколовой, здобула 2 срібні кнопки Youtube , провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси у нашій з Olesia Korzhenevska Screen School, видала книгу Шевченко на кожен день, зіграла у театрі і у кіно та спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS, який от от вийде у прокат у Парижі.

За ці 7 місяців я зрозуміла що таке справжня дружба, любов і жертовність", - повідомила Яніна Соколова.

35-річна телеведуча наголосила, що наступну частину свого життя вона хоче допомагати українцям, хворим на рак (яких, за статистикою,  в країні наразі 1 мільйон). 

Вона повідомила, що з цією метою вирішено створити мультимедійний проект.

Тут можна підписатися на його сторінку

Я, Ніна

"Ви не побачите там стомленої приреченості і жалю. Ми зробимо фільм, випустимо книгу і пісню, яка буде гімном любові. Так, саме любові. Бо порятунок від раку – це любов", - зазначила телеведуча.

ПІДТРИМАТИ ПРОЕКТ МОЖНА ТУТ

http://yanina.life/film

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОЕКТ ВИ ЗНАЙДЕТЕ ОСЬ ТУТ

http://yanina.life