Джамала презентувала відео на пісню «Solo» (фото, відео)
Простір, в якому відбувається дія кліпу, символізує кришталеві замки, які ми будуємо, щоб відгородитися від решти світу.
news-image

Джамала презентувала відео на пісню "Solo", в якому змінила три яскраві образи та заспівала у скляному кубі, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Режисером кліпу стала Анна Бурячкова. Її задумом було показати Джамалу справжньою, сфокусуватися тільки на ній і відкрити її внутрішній світ.

"Простір, в якому відбувається дія кліпу, символізує кришталеві замки, які ми будуємо, щоб відгородитися від решти світу. Нам здається, що всередині замку ми можемо бути собою і не боятися оцінок і реакцій інших людей. Ось тільки замки ці тендітні й прозорі", - зазначила режисерка.
 
 
 
"Ідея відео дуже співзвучна темам, які я порушую в своїх піснях. Прозорий куб як символ кришталевого замку, в якому ми ховаємося від реальності й інших людей, внутрішній пошук героїні, виражений в трьох різних образах...", - зауважила Джамала.
 
 
  
"Зйомки були складними. Велику частину часу я перебувала в закритому скляному кубі, без доступу свіжого повітря, тому було складно не те що рухатися, але і дихати взагалі. Температура там була майже як в сауні. При цьому потрібно було співати і танцювати в досить непростій сукні і з дуже важкими прикрасами. Примітно, що в цьому відео немає постановника. Всі мої танці - це імпровізація на знімальному майданчику", - розказала співачка.
 
 
 
 
 
 

 

Читайте також:Олег Винник відправляється в європейський тур