Політика
23 травня 2019
Ми повинні чути кожну людину: Зеленський прокоментував можливий референдум щодо миру з РФ
Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість проведення референдуму з питання мирних домовленостей з Росією.
news-image

Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість проведення референдуму з питання мирних домовленостей з Росією. Як зазначив голова держави, такий референдум не має законодавчої ініціативи – це спосіб з'ясувати думку суспільства. Про це він заявив під час зустрічі з громадськими активістами 23 травня, передає прес-служба АП, інформує «Є!» з посиланням на 112.

Як зазначила прес-служба, серед учасників зустрічі були волонтери, колишні військові.

"Ми повинні чути кожну людину. Це не законодавчий референдум, а інформаційний: громадяни, що ви думаєте. Це нормальна розмова з людьми", – сказав Зеленський, додавши, що прагне до відкритості в обговоренні важливих для країни питань і не хоче приймати рішення за зачиненими дверима, як це робилося раніше.

Повідомляється, що учасники зустрічі запропонували, щоб такий діалог з представниками громадськості проходив на постійній основі.

Раніше голова Адміністрації президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що влада розглядає винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ. Сьогодні Зеленський зазначив, що переговорів з РФ не буде.