Світ
24 травня 2019
Російський «Яндекс» купив права на серіал «Слуга народу» із Зеленським, - ЗМІ
Компанія "Яндекс" придбала ексклюзивні права на показ в інтернеті на території Росії серіалу "Слуга народу", в якому виконав головну роль діючий президент України Володимир Зеленський.
news-image
Компанія "Яндекс" придбала ексклюзивні права на показ в інтернеті на території Росії серіалу "Слуга народу", в якому виконав головну роль діючий президент України Володимир Зеленський. Про це повідомив представник компанії російському виданну "Вєдомості", пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Серіал можна подивитися по підписці на російському сервісі "КиноПоиск", який належить "Яндексу" і який заблоковано в Україні.

Раніше творці запевнили, що це тимчасовий захід, пов'язаний із вирішенням юридичних питань.

Нагадаємо, що "Слуга народу" розповідає про вчителя історії, який став президентом України. Серіал був знятий "Студією Квартал 95". Прем'єра відбулася на каналі "1 + 1" в листопаді 2015 року. 

У 2017 році на Україні була створена однойменна серіалу партія. Третій сезон "Слуги народу" вийшов напередодні виборів президента України, на яких переміг Володимир Зеленський.

Читайте також:Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, поранено українського військового, – штаб операції Об'єднаних сил