Політика
27 травня 2019
Коломойський пообіцяв допомагати Тимошенко на виборах
Олігарх вважає лідерку "Батьківщини" другом.
news-image

Олігарх Ігор Коломойський вважає Юлію Тимошенко другом і має намір "допомагати" їй на парламентських виборах шляхом встановлення невисоких цін на рекламу на "1+1". Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді", передає «Є!» із посиланням на Цензор.

"Ми з нею в нормальних відносинах ... Ми з нею друзі, добре. Якщо вона назвала мене другом, отже, ми з нею друзі", - сказав Коломойський, коментуючи відомий аудіозапис, на якому Тимошенко вітає його з днем ​​народження і називає другом.

Водночас Коломойський вважає, що цей аудіозапис "СБУ, напевно, записало або хтось там", бо дзвінок був через відкритий зв'язок.

Відповідаючи на запитання, чи нормально він спілкується з Тимошенко після президентських виборів, олігарх сказав: 

"Так, і допомагатимемо їй на парламентських виборах".

На уточнювальне запитання, яким чином він допомагатиме Тимошенко, Коломойський пояснив:

"Тим, ​​що ціни на рекламу будемо намагатися робити прийнятні для всіх. Бо їхня партія не дуже багата".

Він також припустив, що в Олега Ляшка після президентських виборів буде "не дуже багата" партія, тому що "від нього пішов головний спонсор" (колишній топ-менеджер холдингу СКМ Юрій Зінченко. - ред.).

"І якщо в нього матеріальне становище похитнеться, ми намагатимемося також...", - сказав Коломойський.

Він заявив, що перед президентськими виборами "1+1" знизив ціни на рекламу, "щоб усі мали змогу потрапити на телеекран у тому ж обсязі, у якому і Петро Олексійович (Порошенко. - ред.)".

Нагадаємо, Ігор Коломойський прилетів в Україну з Ізраїлю 16 травня. Він не був в Україні з червня 2017 року. Після цього журналісти фіксували, як кортеж Коломойського тричі приїжджав до будинку Юлії Тимошенко в Козині Київської області. Водночас Тимошенко заперечує, що бачилася з олігархом, а він стверджує, що надсилав свої автомобілі до Тимошенко, щоб відволікти від себе увагу журналістів.

Читайте також: Коломойський згадав, як після застілля він із Зеленським «тролили» Вакарчука