«Антитіла» презентували відеороботу Symphony у співпраці з британською групою Clean Bandit (відео)
Кліп і пісня створені у співпраці з володарем "Греммі", групою Clean Bandit.
news-image

Українська група "Антитіла" презентувала відеороботу Symphony. Кліп і пісня створені у співпраці з володарем "Греммі", групою Clean Bandit. До "Антитіл" звернулися представники британської групи і запропонували приєднатися до міжнародного проекту, в рамках якого необхідно було створити власну, українську версію відомої пісні, пише «Є!» з посиланням на 112

Своїм аранжуванням "Антитіла" привнесли фарби національного колориту в пісню Clean Bandit, додавши українські музичні інструменти та українську лірику.

Експерименти в спільній роботі груп не обмежилися музичною частиною, але і проявилися у відеороботі. За задумом режисера Юджина "Антитіла" зняли роботу про те, як проходять зйомки кліпів. Зйомки проходили в Києві.

"У нас була не проста задача, зняти кліп на пісню Symphony, оригінал якої - це світовий хіт і на YouTube має 800 млн переглядів. Було близько п'яти ідей з яких ми зупинилися на найбільш сміливих. Такий стиль зйомки не властивий нашому шоу-бізнесу, у нас прийнято, щоб все було в рамках "формату", кліпи в тому числі. Але, я завжди хотів показати глядачам, як виглядає процес зйомки очима режисера, і який величезний труд цілої команди людей стоїть за створенням фінального ролика. Впевнений, у багатьох зміниться сприйняття після перегляду кліпу", - поділився режисер.
 

Пісню Symphony вже зовсім скоро можна буде почути наживо під час туру групи "Антитіла" в чотирьох містах України - 7 червня в Харкові на стадіоні "Металіст", 15 червня пісня прозвучить на полтавському стадіоні "Ворскла", в День Незалежності одесити почують її на стадіоні "Спартак", а жителі та гості столиці оцінять пісню наживо 17 листопада в Палаці спорту.

Читайте також:Наталя - Наталі: Винник презентував нову композицію (відео)