Події
31 травня 2019
Човен з туристами перекинувся на Рейні: троє загиблих
Очевидці події на березі намагалися допомогти врятувати потопаючу групу, однак один з таких помічників загинув разом з іншими.
news-image
Троє людей загинули, а дитина зникла безвісти після того, як човен, в якому вони перебували, перекинувся на Рейні між Німеччиною і Францією. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Європейська правда.

Невелика група туристів у другій половині дня у четвер відчалила від німецького берега Рейну, щоб порибалити і влаштувати пікнік на території Франції. Їхній човен потонув у районі французького міста Герстхайм.

Очевидці події на березі намагалися допомогти врятувати потопаючу групу, однак один з таких помічників загинув разом з іншими.

Загалом загинули троє людей - 6-річна дівчинка,  дорослий, який був на човні, і ще один дорослий, який намагався їх врятувати. Ще один дорослий пасажир був госпіталізований, а 4-річна дівчинка зникла безвісти.

Неясно, що стало причиною затоплення. Відомо, що туристи не мали на собі рятувальних жилетів.

У п’ятницю рятувальники відновили пошуки зниклої дівчинки.

Нагадаємо, що 30 травня у столиці Угорщини під час прогулянки по Дунаю затонув катер, на борту якого було 33 туристи. Семеро загинули, 19 людей вважаються зниклими без вісті.

Читайте також:Капітан корабля, який врізався в затонулий у Будапешті теплохід, – українець (відео)