Політика
31 травня 2019
Рабінович: Українці добре розбираються в «пройдисвітах» і більше не допустять їх до влади (відео)
Глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович закликав українців не голосувати за партію Андрія Реви і Володимира Гройсмана на парламентських виборах.
news-image

Глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович закликав українців не голосувати за партію Андрія Реви і Володимира Гройсмана на парламентських виборах. 

Про це він заявив в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!».

«Яке право має влада, що уже йде, сидячи в телевізійних екранах, розповідати нам, що залишає країну в хорошому стані? Ви вбили країну - і ви за це відповісте! І заявляти зараз, що ви створюєте нову партію і йдете на вибори - дуже сміливо. Ідіть на вибори - там ви побачите справжню оцінку вашої діяльності», - запропонував парламентарій.

У той же час народний депутат підкреслив, що українці можуть показати своє справжнє ставлення до того, що зробила минувша влада.

«Дорогі українці, якщо Рева і Гройсман підуть на вибори, то давайте покажемо їм одну велику всеукраїнську "фігу". Я просто не уявляю собі людину, яка проголосує за тих, хто знущався над нашою країною і вбивав нас усіх. Вони відібрали у нас віру в завтрашній день і нахабно знущаються, заявляючи, що українці ні в чому не розбираються», - зазначив політик.

Глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» висловив упевненість, що від поки ще чинної влади більше не варто сподіватися на наївність українців.

«Ми добре розбираємося в пройдисвітах, які звалилися на нашу голову. Так, ми помилялися, але тепер починаємо потихеньку розбиратися, і пройдисвіти типу Реви нікуди більше не пройдуть», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Гордон став головою перевиборчого штабу партії Смешка