Політика
4 червня 2019
Рабінович: Зеленського вибрали тому, що він обіцяв мир, і тепер люди чекають конкретних кроків
За словами політика, новому президенту потрібно визначитися з вектором руху України.
news-image

Президент України Володимир Зеленський повинен виконати волю українців, які обрали його, і встановити мир. Про це заявив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в новій програмі «Розмови За життя з Рабіновичем» в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Є!»

«У мене до Зеленського тільки одне прохання. За нього голосувало 73% населення, тому що він обіцяв мир. Ось нехай виконає волю українців і встановить мир в країні. Я хочу йому нагадати, що саме через надії на мир українці його і обрали», - зазначив парламентарій.

За його словами, новому президенту потрібно визначитися з вектором, куди рухається Україна.

«Сьогодні його команда робить заяви щодо переговорів у Нормандському форматі з Великобританією і США. Мир потрібен нам, а не Великобританії та США. Нам потрібно робити кроки до примирення. Я не хочу поки розчаровуватися в Зеленському. Я все сподіваюся, що це помилки молодого президента, що він не до кінця розібрався. Коли я чую, що миру не буде і ми знову «поїхали» в НАТО, то мені залишається лише сподіватися, що він розбереться і повернеться до виконання своєї обіцянки», - заявив народний депутат.

Політик упевнений, що саме через обіцянки встановити мир і врятувати економіку за Володимира Зеленського проголосували українці.

«Я дуже хочу, щоб президент Зеленський зробив кроки до реального миру. Дуже хочу, щоб він зробив кроки, які в його повноваженнях, для виправлення економічної ситуації. Якщо не буде в країні миру, в країні не буде абсолютно нічого. Не буде інвестицій, молодь втече, перспектив не залишиться. Мир для нас - це питання виживання», - резюмував Вадим Рабінович.