Україна
19 лютого 2015
У самопроголошеній «ЛНР» заявили, що природного газу вистачить лише до вечора
news-image

Природного газу, запасеного в «ЛНР», вистачить лише на один день. За словами «головного інженера Управління магістральних газопроводів» Вадима Тупого, сьогодні ввечері паливо закінчиться, а нових поставок поки немає, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на "Інформатор"

 

«16 лютого о 23.15 українська сторона перекрила кран на магістральному газопроводі, по якому газ йде на територію Луганської і Донецької народних республік. Оперативне втручання співробітників нашого управління дало можливість переключитися і відновити подачу газу. Але 18 лютого о 13.00 в районі селища Артема Україною були перекриті інші крани на магістральну частину газопроводу», - розповів Тупий.

Також він додав, що у «республіки» є можливість змінити потоки газу, повідомляє «ЛуганскИнформЦентр». «Ми стоїмо перед необхідністю провести комплекс заходів по зміні потоків газу. Це можливо. Заходи розроблені, чекаємо рішень», - підкреслив Тупий. Нагадаємо, раніше глава» «ЛНР» Ігор Плотницький не повірив у технічну поломку при постачанні газу з боку України. Він заявив, що Україна навмисно перекрила газ окупованих територій

Читайте також: Між бойовиками "ЛНР" та "казаками" спалахнула війна за контрабандний бензин - Тимчук