Події
5 червня 2019
Убивство дитини: дружина поліцейського звинуватила в смерті хлопчика його батьків
Жінка звинувачує батьків убитого хлопчика в тому, що вони відпустили дитину на вулицю, коли неподалік стріляли.
news-image

Дружина поліцейського Петровця, підозрюваного у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова, звинуватила у смерті хлопчика його батьків. Про це повідомляє "Сьогодні", пише «Є!»

Жінка поліцейського Ольга вважає, що її чоловік невинний. Вона звинувачує батьків убитого хлопчика в тому, що вони відпустили дитину на вулицю, коли неподалік стріляли. При цьому вона вважає, що всі акції на підтримку хлопчика було організовано спеціально. 

"З їхнього будинку можна було побачити, що на галявині стріляють. Як вони могли відпустити свою дитину? Я в шоці. Вважаю акції протесту проплаченими", - сказала дружина поліцейського Ольга.

Також вона додала, що більшу частину часу її чоловік проводив з дітьми. Жінка не знає, хто саме стріляв у той момент, і стверджує, що її чоловік був п'яний лише вночі, вже після того, що сталося. 

Нагадаємо, 31 травня у Переяславі-Хмельницькому Київської області п'ятирічний хлопчик у власному дворі внаслідок пострілу дістав важке поранення голови і відкриту черепно-мозкову травму. Поліція в порядку статті 208 КПК затримала підозрюваних. 

Після поранення Кирила доправили до Києва для подальшого лікування в нейрохірургічному центрі. Стан потерпілого був вкрай важким, він перебував на апараті штучної вентиляції легенів. У понеділок, 3 червня, в лікарні Києва Кирил помер, лікарям не вдалося врятувати його життя.

Після смерті хлопця керівників Переяслав-Хмельницького відділу поліції Київської обл. відсторонено від виконання службових обов'язків. Начальник поліції Київської області Дмитро Ценов подав у відставку.

Голосіївський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без можливості внесення застави поліцейським, підозрюваним в умисному вбивстві 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому. 

Читайте також:Убивство дитини: підозрювані поліцейські відмовились свідчити